Art of living România – PUTEREA RESPIRATIEI IN PREVENIREA SI TRATAREA DIABETULUI DE TIP II


Art of living România vă invită la conferință:

PUTEREA RESPIRAȚIEI ÎN PREVENIREA ȘI TRATAREA DIABETULUI DE TIP II

Sâmbătă, 21 mai, ora 19:00

Speaker: Sonia Radut, instructor Arta Respiratiei, Art of Living International

In secolul vitezei, cand totul evolueaza in ritm rapid, stresul a devenit epidemic, impactul acestuia asupra sănătății fizice și mentale fiind considerabil.

Stresul, anxietatea și depresia sunt cunoscute ca fiind factori semnificativi în debutul și evoluția unui spectru larg de boli, inclusiv diabetul. De fapt, diabetul de tip II este una dintre cele mai comune boli ale “stilului de viață”, care afectează oamenii din țările dezvoltate.

Studiile au demostrat ca atunci cand oamenii sunt stresati, corpul emite hormoni de stres care modifica nivelul zaharului din sange, crescand astfel riscul diabetului. In consecinta, un management corespunzator al stresului, nu numai ca previne diabetul, dar si imbunatateste controlul glicemic pe termen lung la diabetul de tip II.

Diabetul de tip II poate astfel sa fie controlat cu usurinta doar prin schimbari simple in rutina zilnica. Desi s-ar putea sa ai cateva metode mai putin sanatoase de a face fata stresului, precum fumatul sau mancatul compulsiv, exista cateva cai naturale si sanatoase de a invinge stresul. Atunci cand esti stresat respiratia devine mult mai importanta!

Esti invitat(a) sa explorezi secretul ascuns in respiratia ta si modul in care pot fi folosite tehnicile de respiratie pentru prevenirea si managementul stresului, imbunatatirea starii fizice, si cresterea nivelului de energie.

Continutul sesiunii:

  • Principii de viata sanatoase – 4 surse de energie
  • Tehnici de respiratie pentru reducerea nivelului de stres
  • Puterea meditatiei
  • Exercitii de practicat acasa pentru pacientul cu diabet tip II.

Beneficii:

  • Reducerea stresului & cresterea energiei
  • Ameliorarea anxietatii și depresiei (ușoară, moderată și severă)
  • Mai multa bucurie & fericire
  • Imbunatatirea sistemului imunitar
  • Cresterea nivelul de bunastare si pace mentala

In interiorul tau se afla posibilitati vaste neexploatate care asteapta sa fie descoperite.Vei descoperi ca tu detii cheia pentru a-ti crea in mod constient o viata plina de bucurie si sanatate!

 

 Pentru a participa la conferință vă rugăm să vă  înscrieți  la: office@media-events.ro

 

Art of Living - Expodiabet

Art of Living – Expodiabet

 

 

Leave a comment