Nutrivita


Alege un stil de viaţă sănătos!Geble-Banner-Glucoregul--300x600

Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite boli cronice netransmisibile şi cea mai frecventă boală endocrină, afectând circa 5% din populaţia adultă a lumii.

Diabetul netratat poate afecta toate organele importante şi determina afecţiuni acrdiovasculare, ale sistemului nervos, oftalmologice şi renale sau vindecarea foarte lentă a rănilor. De aceea, de îndată ce ai aflat cî ai diabet, este foarte important să-ţi schimbi stilul de viaţă pentru a-ţi creşte şansele de a te bucura pentru încă mulţi ani de o sănătate bună.

Nutrivita SRL s-a născut din dorinţa de a susţine un stil de viaţă sănătos şi de a încuraja oamenii să fie mai atenţi la ceea ce consumă. Brandul Gerble cu subgama Glucoregul a fost lansat în România în anul 2009. Subgama Glucoregul este o gamă de produse dedicate celor care doresc sau sunt nevoiţi să elimine zaharurile din aleimentaţie. Produsele sunt savuroase şi conţin înlocuitori naturali ai zahărului sau doar zaharuri care se regăsesc în mod natural în ingrediente.

Alege Îndulcitorul Stevia Gerble Glucoregul, pe bază de Stevia Rebaudiana, plantă de 300 de ori mai dulce decât zahărul cu -90% calorii. Cercatătorii au demonstrat că determină o curbă glicemică inferioară dată de consumul de zahăr, în cadrul aceluiaşi tip de alimentaţie.

Ciocolata Glucoregul Neagra sau cu Lapte determină un răspuns glicemic redus având până la -95% zaharuri raportat la ciocolata clasică.

Descoperă si produsele gourmet: Biscuiţi cu Ciocolată, Fursecuri cu cacao şi pepite de ciocolată, Madlenele cu cacao sau Galete de orez cu ciocolată neagră.

Pe www.nutrivita.ro vei găsi o gamă largă de produse pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

 

Leave a comment