Soup Up: “Va asteptam, cu drag, la masa!”


DSC_0068Soup Up! este un soup bar premium, ce oferă o alternativă sănătoasă, originală și gustoasă la omniprezențele restaurante fast-food.

Supele și sălățele noastre sunt vegetariene, vegane sau raw și sunt preparate zilnic cu ingrediente proaspete.

Preferăm produsele locale și vom încerca întotdeauna să gătim cu legume și fructe de la fermieri români.

Nu folosim niciun fel de aditiv pentru a adăuga gust sau consistență. Nu adăugăm baze pentru mâncăruri și nu utilizăm făină sau amidon pentru îngroșare. Supele noastre sunt consistente și gustoase doar pentru că n-am făcut economie la ingrediente. Folosim exclusiv condimente naturale și ulei de măsline. Adăugăm sare neiodata DSC_0974_crop
cu moderație, pentru a-ți oferi un produs sănătos și pentru a te lăsa să savurezi gustul natural al legumelor proaspete.

Am adunat rețete din întreaga lume, le-am testat și adaptat împreună cu Andra Dudea, food blogger și raw chef, iar acum avem cu ce ne mândri: un meniu de peste 50 de supe exotice, suprinzatoare și mai ales sănătoase, care să te scoată din monotonia zilnică.
Acestora le-am adăugat salate, pe care le-am gândit să fie consistente și sățioase, o sursă considerabilă de proteine într-un preparat cât mai sănătos. Avem și un sortiment variat și delicios de crutoane aromate coapte doar cu ulei de măsline. Desigur, nu lipsesc deserturile raw.

Vă așteptăm, cu drag, la masă! DSC_1085_crop

FB: Soup Up
pliant ro

Leave a comment