Biocat


 

Biocat cultivă și procesează fructele de cătină obținute exclusiv în plantațiile partenere certificate. Înființate în 2012, plantațiile noastre de cătină acoperă în prezent o suprafață de 26 de hectare.

Fructele de cătină sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de vitamină C, β-caroten și alți antioxidanți, având un efect tonic și imunostimulator. Produsele noastre păstrează intacte toate aceste proprietăți deoarece nu sunt alterate chimic sau termic.

Sucul de cătină este obținut prin presarea la rece a fructelor, fiind un produs natural, pur, nediluat.

Suc de cătină

Suc/Nectar de cătină

Prin diluarea cu apă se poate obține o băutură energizantă și răcoritoare cu aromă deosebită fiind o alternativă la limonadă.

Temperatura de păstrare este de 2 – 6 ⁰C.

Nectarul de cătină conține 70% suc de cătină presat la rece și 30% miere polifloră.

Prin diluarea cu apă se poate obține o băutură energizantă și răcoritoare cu gust dulce-acrișor și o aromă deosebită fiind o alternativă la limonadă.

Temperatura de păstrare este de 2 – 6 ⁰C.

Pulberea de cătină este obținută prin uscarea cojilor la o temperatură de max 40 °C și măcinarea acestora.

Pulbere de cătină

Pulbere de cătină

Acest produs poate fi folosit în cure de imunizare în amestec cu miere, iaurt, smoothie-uri precum și în tratamente cosmetice.

Pulberea este ambalată în borcan de 80 gr și se poate păstra la temperatura camerei în mediu uscat în ambalajul original.

Cătină cu miere

Cătină cu miere

Cătina cu Miere este un amestec de fructe de cătină atent selecționate și miere polifloră.

Se consumă în mod uzual în cure de imunizare.

Produsul este ambalat în borcane de 240g și se păstrează la o temperatură de 2 – 6 °C.

Ceaiul de cătină este obținut prin deshidratarea fructelor de cătină folosind metoda curenților de aer cu o temperatură de max 40 °C pentru a păstra vitaminele intacte. Ambalat în pungi sigilate de 50g și 100g ceaiul poate fi folosit pentru prepararea infuziilor, ca atare sau în amestec cu alte plante (mentă, sunătoare, etc).

Uleiul de cătină este cel mai valoros produs obținut din cătină, este obținut prin centrifugare la partenerii noștri din Germania, fiind ambalat de către noi în sticlute de 10 ml. Poate fi folosit atât pentru uz intern cât și extern.

Produsele sunt disponibile tot timpul anului, societatea noastră putând asigura continuitate în livrare 12 luni din 12; pentru sucul de cătină avem o capacitate de procesare de 2000 litri lunar.

 

http://biocat.ro/

Leave a comment