SENDO


Ne bucurăm să vă anunțăm participarea SENDO la evenimentul de informare și consiliere despre nutriție, diabet și viață sănătoasă, ExpoDiabet&Nutritie, ce va avea loc între 20 și 22 mai 2016 la Sala Palatului din București. Misiunea evenimentului este informarea, consilierea și oferirea de soluții alternative pentru problemele celor predispuși la dereglări metabolice și de nutriție, precum diabetul, hipertensiunea sau ateroscleroza. Evenimentul va avea intrare liberă cu acces deplin la toate spațiile și activitățile ce se vor desfășura.
Ne alaturăm inițiativei de informare și educare prin realizarea de măsurări ale tensiunii arteriale tuturor participanților ExpoDiabet. Prin aceste măsurări participanții au ocazia de a învăța cum se realizează o măsurare a tensiunii arteriale acasă, cum trebuie să ne pregătim înainte de această procedură, cum se detectează aritmiile și care sunt funcțiile suplimentare ale tensiometrului Sendo de care putem beneficia atunci când ne luăm tensiunea.
Măsurările vor avea loc în fiecare zi a evenimentului în intervalele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00 la standul UniComs din Sala 1 (numită și „Luterana”, aflată la intrarea principală în Sala Palatului).
Înainte de participarea la măsurarea tensiunii vă îndemnăm să urmați câțiva pași premergători în așa fel încât rezultatele obținute să ne indice cât mai precis intervalul presiunii sangvine și a pulsului dvs. Vă recomandăm ca până la momentul măsurării să evitați următoarele alimente, băuturi și activități timp de o oră:
• Evitați consumul cafelei, a băuturilor energizante și alcoolului, precum și fumatul;
• Evitați băile fierbinți;
• Evitați exercițiile fizice sau mișcarea care vă intensifică vizibil respirația.
La fața locului recomandăm să evitați hainele foarte strâmte, acestea ar trebui să fie cât mai confortabile și să permită expunerea brațului stâng pentru aplicarea manșetei tensiometrului direct pe piele.
Cu aceste mici condiții îndeplinite, rămâne doar să ne vedem la Sala Palatului între 20 și 22 mai pentru o evaluare a stării generale și a învăța cum să trăim cât mai sănătos.
Va așteptăm!

http://www.sendo.info/ro 

Leave a comment