Ayurmed


ayurmed logoSTAR INTERNAȚIONAL MED, producătorul remediilor naturale marca Ayurmed, este o companie cu o vastă experiență în producția și distribuția de suplimente alimentare naturale din plante medicinale ayurvedice. De 17 ani, contribuim cu succes la menținerea sănătății sufletului, trupului și a minții respectând principiile vechi de 5000 de ani ale medicinei tradiționale indiene, Ayurveda și combinându-le cu tehnologii de fabricație ultra-moderne. Valorificând plante cu proprietăți deosebite, am creat remedii 100% naturale pentru fiecare dintre afecțiunile cu care ne confruntăm.

Pentru cei care suferă de diabet, Ayurmed produce DAITAB, un remediu deosebit, 100% natural, care, prin substanțele active, mineralele și oligoelementele conținute în plante, contribuie la menținerea glucozei sanguine în limite normale, ajută la prevenirea apariției complicațiilor cronice ale diabetului și la menținerea unui metabolism lipidic și proteic normal. Alături de DAITAB, Ayurmed oferă mai mult de 30 de remedii 100% naturale cu efecte curative asupra întregului organism.

Medicii noștri specialiști vă așteaptă la EXPODIABET, în fiecare zi a expoziției, la standul S1-24 pentru consultații gratuite: 

– Măsurarea glicemiei;

Măsurarea tensiunii arteriale;

Consiliere de specialitate.

Doamna doctor Agatha Popa Andronache va prezenta sâmbătă, între 11:30 – 12:00 remediile 100% naturale, sub formă de tablete, DAITAB, SLEMOL și MARGUSA iar de la orele 16:00 – 17:00, suplimentele alimentare 100% naturale marca Ayurmed SHECURE TABLETE, SHECURE SIROP, KAMAIANY, POTENT POWER, ASHWAGANDHA RASAYAN TAB, tot sub formă de tablete. 

Vă așteptăm cu drag la standul S1 – 24, între 20 și 22 Mai 2016!banner DAITAB-Ayurmed expodiabet-pt.site

www.ayurmed.ro

www.star-ayurveda.ro

 

 

Leave a comment