Legend Optic


Multe dintre persoanele care suferă de diabet pot dezvolta în timp manifestări oculare, dintre care retinopatia diabetică este cea mai importantă și cea mai frecventă cauză de orbire spontană la persoanele cu vârste între 20 și 65 de ani.

Pentru a preveni astfel de complicații în cazul diabeticilor, dar și pentru a evita apariția problemelor de vedere la persoanele sănătoase, specialiștii în oftalmologie recomandă controale periodice. La ExpoDiabet&Nutriție, Legend Optic va oferi consultații oftalmologice gratuite pe toată durata evenimentului.

Legend Optic este una dintre cele mai moderne și renumite societăți românești din domeniul opticii medicale. Compania a fost fondată în anul 2007 și este actualmente o societate cu capital românesc, cu tehnologie modernă și personal calificat.  Compania are două laboratoare de montaj complete în Brașov- București si  16 echipe mobile la nivel national, cu aparatură de ultimă generație, ceea ce permite obținerea de produse la standarde internaționale.

La standul Legend Optic din cadrul expoziției veți putea găsi o gamă diversificată de rame (D&G, Silhouette, Escada, Versace, Gucci, Givenchy, Nafnaf, Eni Marco, Grosso, Pearl , Opal si alte modele la preturi accesibile) și lentile (Legend Optic, Hoya, Rodenstock, Ital-Lenti, Essilor, Zeiss, Triq, Rhein etc.) pentru corectarea vederii, monitor confort și condus.

www.legendoptic.ro

Leave a comment