Burda Romania lanseaza revista abcDiabet


001-COVER-abcDiabet-fara-barecodeBurda România lansează pe sâmbătă, 21 mai, între orele 11:00 și 11:30, abcDiabet, o revistă dedicată celor care doresc să țină sub control diabetul sau să prevină apariția bolii.

“Cu un concept editorial 100% autohton, abcDiabet răspunde perfect nevoilor de informare ale celor care suferă de această afecțiune, punându-le la dispozitie cele mai noi informații, sfaturile unor specialiști reputați, principii de nutriție și rețete, dar și povești de succes ale unor oameni care reușesc să aibă o viață activă în ciuda bolii”, spun reprezentanții Burda România.

Prima ediție a revistei cuprinde materiale speciale dedicate amenințărilor obezității în rândul copiilor, un interviu cu profesor doctor Nicolae Hâncu și un glosar de termeni medicali.

Daniel Secarea, publisher Burda Romania:

“Într-o perioadă în care print-ul românesc este văduvit pe nedrept de bugete de publicitate, Burda Romania vine cu un produs nou, complet original, cu un continut 100% romanesc adresat unei nișe tot mai mari. Coordonatele tehnice ale revistei – format, hartie, layout – indreapta abcDiabet catre zona glossy a revistelor românești și îi conferă un mare potential de comunicare pentru clienții de publicitate.”

Tipărită în 23.000 de exemplare, revista abcDiabet își propune o apariție trimestrială și poate fi achiziționată la prețul de 7,99 lei. abcDiabet va fi declinat și în online, pentru început ca secțiune pe site-ul femeia.ro.

Lansarea oficială a revistei va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 11, în cadrul Expo Diabet. Cu această ocazie, vor vorbi specialiștii în diabet și nutriție Dr Lidia Soldea și Dr Antoaneta Cretu, iar invitata va fi Livia Dila, vedetă Kanal D.

Sursă text: www.paginademedia.ro

 

Program: 

Dr. Lidia Soldea

Medic rezident – Diabet, Nutritie, Boli metabolice

Obezitatea si diabetul in practica medicului

Durata: 10 minute

 

Dr. Antoaneta Cretu

Profesor Universitar Dr. la Catedra Discipline Medicale – Facultatea Kinetoterapie

Importanta stilului de viata in profilaxia diabetului

Durata: 10 minute

 

Invitati: Livia Dila – vedeta TV

Durata: 10 minute

Sesiune Q&A, 15-20 minute

Prezinta: Susana Pletea, Director Editorial Burda.

Leave a comment